Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Road Movie

Road Movie
22 %

193  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Album Road Movie kramářské punkové dechovky TRABAND bylo druhým titulem skupiny v roce 2002. Oproti debutu Kolotoč přineslo posun ve zvuku skupiny. Z původní šantánové barovky odněkud ze Žižkova počátku minulého století se stal šraml zdrsnělých tónů. Obsahem písní je stále nevyčerpatelná studnice osudů a příhod obyčejných lidiček s neobyčejnými životy, pochroumané charaktery, nevyzrálé osobnosti, doražené životní poutě spolu s neumírající nadějí v lepší, které možná někdy přijde. Z písniček je však znát, že tihle panáčci jsou totálně přítomní, Žizkov minulého století je mrtvou kulisou. Písničky Road Movie jsou v bookletu doprovázeny foto-komiksem a vyprávěním. Dýchá z nich špína drog a alkoholu současnosti, podivná cesta do Marseille s nepřekonatelnou tíhou naší přítomnosti.

Traband na své druhé CD (původně se mělo jmenovat Dechno Road Movie) neshromažďoval materiál dlouho, přesto se zdá být stejně dobrým jako předchozí album. Kapela byla vyhraná nesčetným účinkováním nejen doma, ale především v zahraničí, kde získala pozoruhodné renomé. Díky tomu hraje uvolněně, jakoby hrála své kolečko odrhovaček v některém z periferních hostinců každou noc…
Autor:
Nakladatel: Black Point
ISBN: 8595050213828
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Mohlo by se vám také líbit..