Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Měsíční medailon

Měsíční medailon
59 %

101  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Tajemství minulosti je těžké uniknout.
Poté co z vězení uteče nechvalně proslulý lupič a eskapolog Jack Dveřník, zamíří do Hasivkova, kde zrovna bydlí Lily s Robertem. Jack je odhodlaný najít svou ztracenou kořist – měsíční medailon. Robert a Lily se nedobrovolně zapletou do pátrání po Jackovi; nějak totiž souvisí s minulostí Robertovy rodiny. Věděl snad jeho tatínek, kde se medailon ukrývá? Jakou roli v tom hraje Robertova dávno zmizelá matka?
Ve druhém díle série Dobrodružství mechanického srdce se opět potkáte s oblíbenými hrdiny – těmi lidskými i mechanickými. Nechybí reportérka Anna se svou vzducholodí Beruškou, ani Malkin, lišák na klíček. Pátrání děti tentokrát zavede do srdce Londýna i tamního podzemí, které je úplné bludiště. Čeká je série nenadálých pohrom, podívají se do sídla Cechu mechaniků i na tajemnou spiritistickou seanci. Brzy zjistí, že je to svět plný nebezpečí, nevídaných vynálezů a situací, kdy je potřeba prokázat odvahu v srdci i bystrého ducha.
Autorem série překládané do 13 jazyků je Peter Bunzl. Jeho příběhy se odehrávají v Anglii na konci 19. století. Druhý díl byl nominován na "The Books Are My Bag Readers Award 2017" a "The Islington Primary School Book of the Year 2018". Jde o příběh vybroušený jako diamant, plnohodnotně navazující na Mechanické srdce, s nádechem tajemna a steampunku, oblíbeného fantastického subžánru.
Autor:
Nakladatel: Svojtka & Co.
ISBN: 9788025625743
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..