Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kouzlo maličkostí - CD

Kouzlo maličkostí
22 %

156  Kč 199 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak zkrátka nepromarnit svůj život zbytečnostmi.
Snaha dostát všem požadavkům doby nás neúprosně žene k podávání někdy téměř nadlidských výkonů. Neustále se zbytečně porovnáváme s ostatními a mnohdy máme přehnané nároky a očekávání. Pořád na sobě chceme něco měnit, střídáme diety, životní styly a různé psychologické metody, abychom se sebou byli spokojenější. Přikládáme obrovskou váhu tomu, jak se na nás dívají ostatní. Není divu, že jsme nejen frustrovaní, ale smysl života se nám ztrácí v nedohlednu. Mnohdy si tímto způsobem života pod tlakem přivodíme i vážné nemoci. Nejde stále víc pracovat a stále víc hromadit, ani se stresovat věcmi, které nemůžeme ovlivnit. Nic neroste do nebe. Anselm Grün radí, jak z tohoto stále rychleji se točícího kolotoče vyskočit, věnuje se duševnímu stavu spokojenosti a jejímu vlivu na náš život, ale také cestám, po kterých se vydat, abychom spokojenosti mohli dosáhnout.
Autor:
Nakladatel: Tympanum s.r.o.
ISBN: 8594072277962
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..