Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Farmářský diář

Farmářský diář
10 %

432  Kč 480 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V dnešní uspěchané době nikdo nemá čas studovat stovky stránek různých knih se zaručenými radami, jak začít včelařit, jak si uvařit něco dobrého ze sezonních surovin nebo jak si vypěstovat vlastní zeleninu. Rozhodli jsme se proto vytvořit diář propojený s webovou aplikací (jakýsi receptář) a shromáždit informace v podobě textů, obrázků a videí a nabídnout je čtenářům v přehledné formě.

Během jeho přípravy jsme strávili celý rok po boku včelaře, zahradníka a foodblogerky, abychom pro vás vybrali ty nejlepší rady. Vytvořili jsme texty nabité zajímavostmi a natočili poutavá videa, ve kterých ti například poradíme, jak se starat o vlastní včelstvo – krok za krokem, měsíc po měsíci, tak, aby jsi si prošli celým rokem včelaře i zahradníka.

Fyzický diář ti pak poslouží jako pracovní sešit. Obsahuje krátké shrnutí prací, na které se můžeš v daný měsíc těšit. Je zde místo na tvoje poznámky. Diář ti bude užitečným pomocníkem přímo v „terénu“ – u včel, u plotny nebo na zahradě.
Autor:
Nakladatel: Farma na dlani
ISBN: 8593085008617
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: kroužková
Počet stran: 146
Mohlo by se vám také líbit..