Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

3 Slza - CD

3 Slza
47 %

176  Kč 329 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Třetí album české energické i zádumčivé kapely Slza.
Zpěvák Petr Lexa se na něm poprvé představuje i jako nadějný autor. Hudební dvojice, která v době vydání alba šestým rokem brázdila podia a zásobovala hity domácí popscénu a jejíž současná koncertní sestava se víc než dřív posunula ke kapelovému pojetí, vydala dlouho připravované album, jehož název byl symbolický - 3.
Jedná se o album, na kterém by prakticky každá píseň mohla být singlem! Ať už se jedná o píseň 4 ráno, o Paravany či o milostnou svatební zpověd Žár, jenž zabrala první místa v trendech a hitparádách.
Během kreativního období na tvorbě desky spojila Slza síly s britskými producenty Oliverem Somem, Eddem Hollowayem a Nickem Atkinsonem. Album 3, na němž společně pracovali téměř dva roky, přineslo zcela novou, produkčně svěžejší a autorsky vyspělou Slzu opírající se výrazně o současný zvuk. Navíc 3 je první deska, na které se autorsky podílel i Petr Lexa.


O třetí desce začala kapela přemýšlet už na konci léta 2018. Zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil přiznávají, že se tehdy rozhodli zkusit pracovat jinak, než tomu bylo při předešlých albech. Shodli se v tom, že práce na albu 3 byla rozdílná hlavně v jejich vlastním přístupu k tvorbě. Nenechali se ovlivnit svou předchozí tvorbou a skládali tak, jak to v danou chvíli cítili.

Obsah alba:
4 ráno
Sobě blíž
Paravany
Fotky
Žár
V prázdnu
Noc
V ringu
Hoď tam trsa
Odsud tam
Autor:
Nakladatel: Universal Music
ISBN: 602508965296
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..