Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ocet - univerzální domácí prostředek

Ocet - univerzální domácí prostředek
32 %

67  Kč 99 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Ocet je snad nejpodceňovanější domácí přírodní prostředek – mnoha konvenčních produktů používaných v kuchyni, koupelně a vůbec v celé domácnosti se můžete klidně ihned zbavit, pokud začnete používat ocet. Díky svým prospěšným účinkům nesmí ocet chybět v žádné přírodní domácí lékárničce. Ty nejlepší a nejužitečnější způsoby využití tohoto univerzálního „zázračného prostředku“ jsme shrnuli v této knize.

Prospěšný pro zdraví: Ocet obsahuje mnoho léčivých látek, díky nimž budete zdraví a fit. Navíc také nahradí umělé produkty určené pro péči o pokožku a vlasy.
Prospěšný pro životní prostředí: Přírodní ocet dokáže účinně odstranit vodní kámen a jiné nečistoty, je lehce biologicky odbouratelný, a mnoho konvenčních mycích a čisticích prostředků je proto zbytečných.
Prospěšný pro vaši peněženku: Ocet je nejenom všestranný a zdravý, ale jeho používání je také opravdu výhodné. V mnoha případech postačí používat obyčejný lihový ocet nebo octovou esenci ze supermarketu. Léčivý a aromatický jablečný ocet si můžete dokonce bez větších nákladů sami vyrobit.
Prospěšný pro vás: Pokud si ocet vyrobíte sami, udělá vám to radost, povzbudí kreativitu a pozdvihne sebevědomí a kromě toho budete zase o trochu nezávislejší.
Autor:
Nakladatel: Kazda
ISBN: 9788088316763
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..