Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Klub zvídavých dětí - Jaroslav Foglar a Protektorát

Klub zvídavých dětí - Jaroslav Foglar a Protektorát
12 %

519  Kč 590 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Autoři publikace „Klub zvídavých dětí“ pátrají po tom, jakým potížím byl během nacistické okupace vystaven spisovatel Jaroslav Foglar. Kniha obsahuje okolo 150 unikátních fotografií, dobových reprodukcí, obsáhlý poznámkový aparát, rejstříky, anglické resumé.
Uvnitř najdete i zajímavé ukázky nikdy nevydaného Foglarova textu, který přitom svým rozsahem patří k těm nejdelším Foglarovým dílům. Sérii rozhlasových her „Klub zvídavých dětí“ napsal Jaroslav Foglar v období Protektorátu Čechy a Morava. Kniha Zdeňka Bauera a jeho spolupracovníků se však věnuje nejen obsahu dosud nevydaných foglarovských materiálů, ale také Jestřábově redaktorské a oddílové činnosti v politicky nepřehledné době.
„Knihu jsem doslova zhltl. Při dočtení poslední stránky jsem se přistihl při myšlence, že jsem právě dočetl dobrodružný román vyšperkovaný zdařilou pointou,“ napsal v knižní recenzi Vojta Hanuš, předseda Sdružení přátel Jaroslava Foglara.

Autor:
Nakladatel: Nakladatelství NZB
ISBN: 9788090675568
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 412
Mohlo by se vám také líbit..