Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jak napsat dobrý podnikatelský záměr

Jak napsat dobrý podnikatelský záměr
32 %

205  Kč 299 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato nová příručka vám poskytne odborné vedení při sestavování profesionálního podnikatelského záměru, ať už chcete získat finance pro rozjezd svého podnikání, nebo naopak prodáváte svoji firmu. Pomůže vám vyprávět příběh, kterým někoho přesvědčíte, aby se s vámi podílel na realizaci vaší vize.
Kniha vás provede prvky, které obvykle tvoří podnikatelský záměr, v pořadí, v jakém se v něm nejspíše objeví. Bude vám praktickou pomůckou, ale nikoli šablonou, protože hlavní části byste si měli napsat sami. Jsou pro to dva důvody:
Musíte záměr umět osobně prezentovat, což je mnohem těžší, pokud jste se intenzivně nezapojili do jeho přípravy.
Psaní záměru vám pomůže dovést jeho obsah k dokonalosti.
Není dobré zjistit, že záměr dobře neznáte nebo že v něm je nějaká chyba, až na schůzce s obchodním partnerem nebo potenciálním investorem.

Publikace obsahuje také praktická cvičení, užitečné šablony a skvělé tipy, které vám pomohou vypracovat opravdu komplexní a přesvědčivý podnikatelský záměr. Hodit se vám mohou také konkrétní přílohy:
Dohoda o mlčenlivosti.
Sesouhlasení zisku a peněžního toku.
Předpověď cash flow.

Knihy z řady VSTŘÍC ÚSPĚCHU jsou určeny všem, kteří se chtějí zlepšovat, především pak začínajícím manažerům a budoucím lídrům. Jsou nabité chytrými postřehy, radami a skutečně účinnými technikami, které jsou prověřené praxí.
Autor:
Nakladatel: Lingea
ISBN: 9788075086235
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..