Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jak napravovat svět

Jak napravovat svět
21 %

357  Kč 450 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Zajímají vás lidské příběhy? Zajímají vás dobré zprávy? Raději místo stížností a nadávání na poměry uděláte něco tvořivého a užitečného? Rádi si rozšiřujete myšlenkový obzor? Všimli jste si, že skutečná realita není tak špatná, jak se jeví ze zpráv médií? A zajímá vás zvláštní kousek horké půdy na Blízkém východě, země s názvem Izrael? Pak je tato kniha pro vás.

Představuje Čechům životy Izraelců pracujících v oblasti aktivismu, umění, terapeutické či spirituální práce. Jejich občanská odvaha, vytrvalost, nadhled i humor jsou obdivuhodným příkladem, že i v bezpečnostně a politicky náročných podmínkách lze ovlivňovat společnost kolem sebe a tvořit lepší svět. Název knihy odráží téma židovské etiky tikkun olam, „nápravy světa", jakési spolutvorby s Vyšší Moudrostí, s Bohem.

Máte-li občas pocit, že v dnešním rozbouřeném světě jednotlivec mnoho nezmůže, můžete se v rozhovorech inspirovat nezdolností a nápady lidí, kterým je vlastní tvořivost, dobrovolnictví a občanská odpovědnost. Ať už jde o práci v neziskových organizacích nebo v neformálních komunitách, Izraelci nečekají, až se o ně „někdo“ postará, a chopí se iniciativy sami. Odmala jsou vedeni k sebevědomí, že problémy se dají zvládnout a vždy lze najít nějaké řešení.
Autor:
Nakladatel: Zlatý květ s.r.o.
ISBN: 9788090690172
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 312
Mohlo by se vám také líbit..