Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů

Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů
16 %

250  Kč 298 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Rakouský odborník na extremismus v politice prof. Walter Ötsch a novinářka Nina Horaczek napsali knihu čtivou, strukturovanou a s řadou praktických příkladů, které mohou přispět k tomu, že čtenář pochopí logiku populistického myšlení a bude se moci lépe orientovat v politických strategiích. Pokud platí, že český čtenář má díky své historické zkušenosti s ideologiemi vytříbený cit pro demagogickou manipulaci, pak najde v této knize manuál pro její komplexní porozumění a nakonec i návod, co dělat, abychom pod tlakem populistického myšlení obstáli.
"Čtivá příručka umožňující lépe porozumět dnešní politické realitě. Ötsch a Horaczek ji napěchovali konkrétními příklady i bohatým historickým kontextem. Je důkazem, že základní principy populismu a demagogie jsou univerzálně funkční napříč kontinenty, dobami i náboženstvími. Populismus zažívá nevídaný rozkvět i díky sociálním sítím a chceme-li s ním účinně bojovat, musíme nejdříve pochopit, na jakých pilířích stojí. Právě k tomu je tato kniha perfektní cestou." Karel Kovy Kovář
Autor:
Nakladatel: PETRINUM s.r.o.
ISBN: 9788087900123
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 280
Mohlo by se vám také líbit..