Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tětivou snů

Tětivou snů
20 %

232  Kč 290 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Výjimečný kompilát osmi autorů, kteří představují poznatky z praxe divadelní tvorby ve specifických skupinách, která integruje umělce s postižením s profesionálními divadelníky. Tětivou snů je přehledem kreativních jevištních realizací a cvičení, kde jsou hlavními aktéry dospělí umělci s mentálním postižením. Nahlíží se zde do zákulisí dramaturgie, režie, výtvarné tvorby a scénografie, ale také do zvukově-hudebního, hereckého a pohybového komponentu jevištního díla. A to celé z úhlu pohledu autorské tvorby s umělci se znevýhodněním. Kniha vznikla na půdě Ústavu pro výzkum a studium divadla alternativního, loutkového a divadelní tvorby ve specifických skupinách Divadelní fakulty AMU v Praze jako reakce na poptávku po reflexi zkušeností v oblasti integračního umění. Doslovu se ujal prof. Vladimír Mikeš, divadelní antropolog, básník a dramatik.
Autoři: Miloslav Klíma, Kateřina Šplíchalová, Vladimír Novák, Jan Čtvrtník, Dora Bouzková, Markéta Dvořáková, Zuzana Nováková Hilská, Tomáš Legierski
Autor:
Nakladatel: KANT
ISBN: 9788074373329
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 172
Mohlo by se vám také líbit..