Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Milan Kohout - Věčný performer / Perpetual Performer

Milan Kohout - Věčný performer / Perpetual Performer
27 %

1308  Kč 1 800 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Třistapadesátistránková anglicko-česká velkoformátová plnobarevná monografie s množstvím fotografií performancí a situačních plakátů mnohovrstevného umělce Milana Kohouta, zahrnuje téměř čtyřicet let jeho tvorby. Ponořte se do jeho díla z počáteční fáze Kohoutova undergroundového opojení, přes období podpisu Charty 77, jeho vynuceného vystěhování z Československa, pobytu v uprchlickém táboře, azylu ve Spojených státech, tamního studia umění, účasti na celé řadě festivalů po celém světě, až po etapu, kdy vyučoval umění na několika vysokých školách v Bostonu.
Publikaci uvádějí eseje kolegů umělců, performerů, pedagogů umění a historičky umění, kteří nahlížejí kvality Kohoutova díla každý z jiného úhlu. Esej Milana Kohouta vám umožní porozumět tajům performančního umění spojeného s každodenní politikou nás všech žijících v neustálém, avšak marném pokusu o vytvoření dokonalého společenského zřízení. Komplexní monografie odkrývá pohnutky umělce, který se vrhá do boje s větrnými mlýny s neustálou nadějí, že jednou jejich lopatky naberou ten správný vítr.

Autor:
Nakladatel: Štengl Petr
ISBN: 9788087563779
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 350
Mohlo by se vám také líbit..