Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Světy J. R. R. Tolkiena

Světy J. R. R. Tolkiena
21 %

465  Kč 588 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Nová kniha znalce Tolkienova díla Johna Gartha zkoumá místa, která inspirovala autora Pána prstenů k vytvoření smyšlených končin a dalších motivů jeho Středozemě.
Garthův výklad doprovází více než sto ilustrací, mezi nimiž nechybí vlastní Tolkienovy kresby a malby, příspěvky dalších umělců, archivní snímky, mapy a působivé fotografie z nejnovější doby. Místa, jež se Tolkienovi stala pramenem bohaté inspirace, se nacházejí po celé Velké Británii – zejména v jeho milovaných West Midlands a v Oxfordu, ale i v zámoří na všech světových stranách. Autor v knize identifi kuje předobrazy Hobitína, elfské Roklinky, Třpytivých jeskyní v Helmově žlebu a mnoha dalších zásadních bodů na mapě Středozemě od hor a lesů až po řeky, jezera a pobřeží.
Světy J. R. R. Tolkiena jsou uspořádány tematicky a nabízejí bohatě ilustrovaného průvodce životem a imaginací jednoho z nejoblíbenějších světových autorů, zkoumají vztahy mezi reálným světem a světem fantazie a podněcují každého, kdo by chtěl kráčet v Tolkienových šlépějích.
Autor:
Nakladatel: Kosmas s.r.o.(HK)
ISBN: 9788025732878
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 208
Mohlo by se vám také líbit..