Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Reset (slovensky)

Reset
23 %

385  Kč 503 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pred piatimi rokmi dvanásťročnú Wren trikrát strelili do hrude. Po 178 minútach vstala z mŕtvych ako resetka: silnejšia, rýchlejšia, odolnejšia. A bez emócií. Ale je to skutočne tak?

Pred piatimi rokmi dvanásťročnú Wren Connollyovú trikrát strelili do hrude. Po 178 minútach vstala z mŕtvych ako resetka: silnejšia, rýchlejšia, odolnejšia a bez emócií. Čím dlhšie sú totiž reseti mŕtvi, tým menej ľudského v nich po oživení zostáva. Wren 178 je najnebezpečnejší reset v Texaskej republike. Teraz, ako sedemnásťročná, slúži v polovojenskej jednotke Korporácie pre ľudskú evolúciu a zaľudnenie.

Wren je skúsená bojovníčka poverená výcvikom nových resetov, ale jej posledný nováčik - Callum Reyes - je najhorší, akého kedy videla. Callum bol oživený už 22 minút po smrti, a tak prakticky zostal človekom. Má príliš pomalé reflexy, nevhodné otázky a jeho večný úsmev vyvádza Wren z miery. Stále však zodpovedá za jeho výcvik. Keď Callum odmietne splniť rozkaz, dostane Wren poslednú šancu podriadiť ho disciplíne - inak ho bude musieť zlikvidovať. Wren doteraz poslúchla každý rozkaz a vie, že keď sa vzoprie, zlikvidujú aj ju. Ale zároveň sa nikdy necítila taká živá ako s Callumom...

Autor:
Nakladatel: EGMONT s.r.o.
ISBN: 978-80-252-2687-2
Rok vydání: 2013
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 384
Zařazení: publikace pro mládež americké romány vědecko-fantastické romány
Mohlo by se vám také líbit..