Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Leonardo, kocúr z ulice (slovensky)

Leonardo, kocúr z ulice
28 %

194  Kč 268 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Ryšavý kocúr Leonardo nie je len vymyslená rozprávková bytosť. Je naozajstným miláčikom autorovej domácnosti. A vďaka tejto knižke sa môže ľahko stať aj členom vašej rodiny. Ján Uličiansky dobre vie, aká býva s mačkami psina. Alebo skôr oštara? Tak či tak, s kocúrikom Leom sa veru nikdy nenudil. Leonardov príchod na svet, nezadržateľné dospievanie a spolužitie s pánom domácim, rôzne príhody s papaním, kúpaním, hraním aj spaním, športovaním, skrývaním aj medzinárodným súťažením tvorí krásny príbeh pre deti. Príbeh, v ktorom sa presvedčíte, že na všetkých prísloviach, porekadlách a ľudových múdrostiach o mačkách a s mačkami je vždy aspoň za mačací chlp pravdy.

Ministerstvo školstva SR vydalo vo februári 2018 odporúčaciu doložku pre súbor didaktických pomôcok Leonardo, kocúr z ulice a tým ho zaradila ho do zoznamu odporúčacích didaktických prostriedkov určených pre základné školy.

Autor:
Nakladatel: TRIO Publishing
ISBN: 978-80-8170-039-2
Rok vydání: 2018
Jazyk : Slovenština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 48
Mohlo by se vám také líbit..