Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

7 klíčů ke štěstí

7 klíčů ke štěstí
18 %

164  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Každý člověk chce být šťastný, a přesto je cesta ke štěstí velkou záhadou, kterou se lidstvo snaží vyřešit od počátku své existence. A tím největším tajemstvím je klíč k dokonalému a trvalému štěstí, které nám nikdy nikdo nevezme.

Deepak Chopra, jenž je autorem mnoha bestsellerů, nabízí takových klíčů hned sedm, protože říká, že v dnešní náročné době je třeba změnit mnoho přístupů k životu ve společnosti, jež klade velký důraz na úspěch, bohatství, slávu a soutěživost. Chopra tvrdí, že opak je pravdou, protože všechny životní úspěchy jsou pouhé důsledky, nikoli příčiny dokonalého štěstí. Postupně předkládá jednotlivé klíče: vztah k vlastnímu tělu, sebeúcta, pročištění života, skromnost, zaměření na přítomnost, vnímání vnitřního světa a žití v osvícení.

Chopra vystudoval medicínu a jako správný lékař sestavil recept, který člověka postupně a velmi snadno vede z jedné úrovně na druhou a pomocí dobrých rad a mnoha praktických cvičení dospěje až na tu nejvyšší, k osvícení. Je to recept, který od základů změní váš život a odhalí vám tajemství dokonalého a trvalého štěstí.

Autor:
Nakladatel: Pavel Dobrovský – BETA
ISBN: 978-80-7306-604-8
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 128
Zařazení: příručky sebepoznání životní harmonie duchovní život štěstí sebepojetí
Mohlo by se vám také líbit..