Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Safari Ltd - Tuba - Život u řeky

Safari Ltd - Tuba - Život u řeky

330  Kč 340 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Safari Ltd - Tuba - Život u řeky  Tuba obsahuje 10 figurek zvířat, která mají domov u řeky a v řece - bobra, orla bělohlavého, kajmanku dravou, mloka, žábu, hada, vydru říční, aligátora, kachnu divokou, ploskolebce vodního. Ručně malované figurky vyvedené v detailech dokáží dítěti pomoci rozeznat typické znaky jednotlivých zvířat. Názvy zvířat v angličtině najdete obvykle na břiše figurky. Balení se dá používat opakovaně, dítko tak má perfektní krabičku, do které může repliky opět uklidit. Safari Ltd. je firmou ekologickou, které záleží na bezpečí našich dětí a planety. Také proto jsou všechny výrobky bez ftalátů a jsou velmi důkladně testovány. Slovníček (obsah tuby): Beaver – Bobr Bald Eagle – Orel bělohlavý Snapping Turtle – Kajmanka dravá Salamander – Mlok Frog – Žába Snake – Had River Otter – Vydra říční Alligator – Aligátor Mallard – Kachna divoká Cottonmouth – Ploskolebec vodní  Hlavní vlastnosti:

\n 10 figurek s domovem u řeky nebo v řece každá figurka je detailně navržená a ručně malovaná \n Safari Ltd. je předním výrobcem a celosvětovým distributorem vzdělávacích hraček v podobě autentických, ručně malovaných modelů zvířat a dětských pomůcek do přírody. My vám nabízíme kolekce tub se zvířaty, které jsou vždy tematicky zaměřené (např. farma, Austrálie, poušť, domácí mazlíčci, koně, světové památky, atd.). Mimo replik zvířat nabízíme od této firmy také celou jejich sérii „Safariology“ – životní cykly, dětské pomůcky do přírody (dalekohledy, krabičky na brouky, …).
Nakladatel: Safari Ltd
ISBN: 095866694807
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..