Jak blafovat o jídle
149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
Autor: | Davey Neil |
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 978-80-7390-399-2 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Mléko a med
Kaur Rupi
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Mořeplavec
Diana Gabaldon
-
Vážka v jantaru
Gabaldon Diana
-
Jóga pro začátečníky
Martin Cory
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Cesta do středu Země
Verne Jules
-
Bubny podzimu
Diana Gabaldon
-
Na kometě
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules
-
Patnáctiletý kapitán
Verne Jules
-
Poslední dívka
Initiative Queer Nations
-
Maminčin mazánek
Sarah Flint
-
Snaž se nedýchat
Holly Seddon
-
Práskač
Fjell, Jan-Erik