Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 21.03
PPL Čtvrtek 21.03
Osobní odběr Pátek 22.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rýžoviště zlata a doly drahokamů…

Rýžoviště zlata a doly drahokamů…
16 %

84  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Sborník, vydaný k významnému životnímu jubileu nestora české vědecké obce, obsahuje pestrou směsici statí tak či onak se vztahujících k odbornému zájmu doc. Václava Huňáčka.
Příspěvky jsou rozděleny do několika tematických oddílů: východní křesťanství (ortodoxní i heterodoxní), kulturní a náboženské dějiny Ruska (včetně emigrace), křesťanství ve středo a východoevropském areálu raného období, lingvoreálie. Své stati zde publikují mj. byzantologové R. Dostálová a V. Vavřínek, slavisté S. Mathauserová a Je. M. Vereščagin, koptoložka Z. Skálová, teologové J. B. Lášek, W. Bugel a J. Nováková, rusisté M. Zadražilová, V. Lendělová a J. Komendová, kaukasologové A. Sochová a V. Kubec, kulturologové Je. M. Juchimenko a N. Pazuchinová. Jednotlivé kapitoly doprovází kaligrafie hlaholice od brněnského výtvarníka Jiřího Šindlera.
Autor:
Nakladatel: Pavel Mervart
ISBN: 8086818306
Jazyk : Čeština
Počet stran: 582
Zařazení: sborníky jubilejní publikace křesťanství kulturní dějiny dějiny křesťanství křesťanství a společnost slavistika východní křesťanství křesťanství a kultura
Mohlo by se vám také líbit..