Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Daniel Herman

Daniel Herman
15 %

264  Kč 309 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha obsahuje autobiografické prvky i obecnější úvahy obou protagonistů, dvou bývalých duchovních, dnes obecně uznávaných osobností kulturního a společenského života. Daniel Herman působil jako katolický kněz, mluvčí biskupské konference, studoval v USA. Byl blízkým spolupracovníkem kardinála Vlka od počátku změn po listopadu 1989. Působil také na policejním prezidiu a dnes vede Ústav pro studium totalitních režimů. Zajímá se o dialog mezi křesťany a židy a mezi Čechy a Němci. Ambicí knihy je živě popsat reálie a atmosféru toho, co se ve společnosti a církvi dělo v posledních třech desetiletích, a to s nadhledem, a přitom s dosud nepublikovanými skutečnostmi. Jan Jandourek pracuje jako publicista v MF Dnes. Je známý jako autor mnoha beletristických i odborných knih. V Portálu vyšly jeho knihy Úvod do sociologie, Sociologický slovník. V roce 1997 vydal spolu s Tomášem Halíkem knižní rozhovor Ptal jsem se cest (1997, 2010).
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-262-0356-8
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 176
Zařazení: Česko 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky 20. stol. rozhovory stát a církev náboženská perzekuce názory a postoje křesťanství a judaismus křesťanství a společnost intelektuálové totalitarismus katolická víra Herman, Daniel,
Mohlo by se vám také líbit..