Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Knih se jen tak nezbavíme

Knih se jen tak nezbavíme

304  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Přihlížíme právě soumraku knihy? Obstojí kniha jako nosič informací i do budoucnu, nebo se stane jen luxusním dárkovým artefaktem? Na podobné otázky hledá odpověď Jean-Philippe de Tonnac, francouzský novinář a spisovatel, v rozhovoru, který vedl s proslulým italským medievalistou, sémiotikem a spisovatelem Umbertem Ecem a s francouzským scénáristou Jeanem-Claudem Carri?rem. Oba myslitelé si nejprve kladou otázku, zda se změnou formy - to jest přechodem k e-bookům - změní i samotný pojem knihy, a rozvíjejí širší úvahy o archivaci dat, uchovávání osobních vzpomínek a funkcích knihy coby nositelky kultury. Na přetřes se však dostanou i nečekaně praktické otázky: dá se například číst e-book ve vaně?
Autor:
Nakladatel: Kosmas s.r.o.(HK)
ISBN: 978-80-257-0266-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 240
Zařazení: 20.-21. stol. rozhovory italští spisovatelé intelektuální život názory a postoje francouzští spisovatelé literatura a společnost dějiny četby dějiny knižní kultury bibliofilství Carrière, Jean-Claude, dějiny knihy dějiny knihovnictví
Mohlo by se vám také líbit..