Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Budoucnost jiné časové linie

Budoucnost jiné časové linie
49 %

167  Kč 329 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Může se jeden člověk postavit neosobním dějinným procesům a vhodným zásahem změnit jejich běh?

\n

1992: Sedmnáctiletá Beth má zálibu v geologii a feministickém punku, problémy s podivínskými rodiči a jedno velké tajemství: nedávno s kamarádkami zabránily brutálnímu znásilnění a útočníkovu mrtvolu pak v tichosti odklidily. Tuhle zkušenost by si raději už nikdy nezopakovala, jenže zjištění, že je možné vzít spravedlnost do vlastních rukou a s nepotrestanými násilníky a sexuálními predátory se vypořádat po svém, se ukáže jako příliš opojné…

\n

2022: Tess zasvětila život cestování časem a snaze vytvořit bezpečnější budoucnost. Navštěvuje klíčové historické okamžiky a bojuje za změnu, jenže to jsou jen jednotlivosti — přepsat celou časovou linii není vůbec jednoduché. A když konečně zjistí, jak by snad mohla všechno zvrátit, zkříží jí cestu skupina znepřátelených cestovatelů, ochotných jít i přes mrtvoly.

\n

Osudy obou hrdinek se prolínají a napříč časovou linií zuří střet, jehož výsledkem nemusí být nic menšího než zánik Strojů, bez kterých cestování časem nepřichází v úvahu.

\n
Autor:
Nakladatel: HOST - vydavatelství, s.r.o.
ISBN: 978-80-275-0532-6
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 348
Mohlo by se vám také líbit..