Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Německo-český slovník ochrany životního prostředí

Německo-český slovník ochrany životního prostředí
5 %

94  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Slovník je zamýšlen především jako pomůcka pro překladatele, kteří překládají odborné texty týkající se životního prostředí z německého jazyka do češtiny. Výběr hesel, jichž slovník obsahuje asi 16 tisíc, je zaměřen především na odpadové hospodářství, ochranu ovzduší, péči o čistotu vod, chemickou technologii a analytickou chemii, jadernou bezpečnost a další související obory. Zařazena byla i právní terminologie a terminologie obecné ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje. Slovník je zamýšlen především jako pomůcka pro překladatele, kteří překládají odborné texty týkající se životního prostředí z německého jazyka do češtiny. Výběr hesel, jichž slovník obsahuje asi 16 tisíc, je zaměřen především na odpadové hospodářství, ochranu ovzduší, péči o čistotu vod, chemickou technologii a analytickou chemii, jadernou bezpečnost a další související obory. Zařazena byla i právní terminologie a terminologie obecné ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje.
Autor:
Nakladatel: Loxia
ISBN: 80-902541-1-x
Rok vydání: 2005
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 504
Zařazení: čeština dvojjazyčné překladové slovníky němčina oborová terminologie terminologické slovníky péče o životní prostředí