Food
589 Kč 608 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
| Nakladatel: | Columbia University Press |
| ISBN: | 9780231111553 |
| Rok vydání: | 2013 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback |
| Počet stran: | 624 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělejte radikální řez
Jillian Michaels
-
Tejpování pevnými a pružnými tejpy
Stanislav Flandera
-
Klasické masáže
Stanislav Flandera
-
Sportovní masáže
Stanislav Flandera
-
Tělo Východu, mysl Západu
Judith, Anodea
-
264 cvičení na velkém míči
Helena Jarkovská
-
Ájurvédská masáž
John Douillard
-
Kundalini-Yoga
Reiche, Ulrike
-
Bodybuilding Anatomie
Evans, Nick
-
The Very Best Dreams Of Panflute, 1 A...
Evans, Gomer Edwin
-
Tao Yoga des Heilens
Chia, Mantak
-
Tao Yoga der Liebe
Chia, Mantak
-
What I Learned Losing a Million Dollars
Paul, Jim; Moynihan, Brendan
-
The Bhagavata Purana
Gupta, Ravinder
-
In the Ruins of Neoliberalism
Brown, Wendy
-
The Designing for Growth Field Book
Liedtka, Jeanne
