Food
590 Kč 609 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
Nakladatel: | Columbia University Press |
ISBN: | 9780231111553 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 624 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Podívej se do vesmíru
neuveden
-
Kouzelná třída
Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan
-
Jak věci fungují
neuveden
-
Botanicum
Willis, Kathy
-
Balet nás baví
Anna Novotná
-
Interaktivní angličtina pro předškolá...
-
Velká kniha českých slov
Šamalíková Pavlína
-
Dějepis na dlani
Martina Komsová; Helena Kohoutková
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
neuveden
-
Moje první kniha - Traktory
neuveden
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
neuveden
-
What I Learned Losing a Million Dollars
Paul, Jim; Moynihan, Brendan
-
The Bhagavata Purana
Gupta, Ravinder
-
In the Ruins of Neoliberalism
Brown, Wendy
-
The Designing for Growth Field Book
Liedtka, Jeanne