Food
604 Kč 624 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
Nakladatel: | Columbia University Press |
ISBN: | 9780231111553 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 624 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Deskriptivní geometrie pro 1. ročník ...
Ján Korch
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní...
Renata Bláhová; Ivana Dorovská
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
P. Adámková
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - pracovn...
Renata Bláhová
-
Český jazyk v kostce pro střední školy
Marie Sochrová
-
Odmaturuj! z biologie
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - učebnice
Renata Bláhová
-
Dějepis 4 pro gymnázia a střední školy
Jan Kuklík
-
Matematika pro gymnázia Rovnice a ner...
Jura Charvát
-
Čítanka I. k literatuře v kostce pro ...
Marie Sochrová; Pavel Kantorek
-
Matematika pro gymnázia Planimetrie
Eva Pomykalová
-
The Bhagavata Purana
Gupta, Ravinder
-
In the Ruins of Neoliberalism
Brown, Wendy
-
Critique and Praxis
Harcourt, Bernard E.
-
The Power of And
Freeman, R. Edward