Food
593 Kč 612 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
Nakladatel: | Columbia University Press |
ISBN: | 9780231111553 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 624 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Love Style Life
Doré, Garance
-
Praga mysteriosa
Milan Špůrek
-
Cabin Porn
Klein, Zach
-
Urban Jungle
Josifovic, Igor
-
Chrám svatého Víta
-
Větrné mlýny
Iva Hoňková
-
Architektura
Ondřej Šefců
-
Architektura v proměnách tisíciletí
Jaroslava Staňková
-
Praha Karla IV.
Jan Royt
-
Technika budov
Klaus Daniels
-
Posvátná geometrie
Miranda Lundy
-
100 Contemporary Houses. 100 Zeitgenö...
Jodidio, Philip
-
2000+
Graham, James
-
What I Learned Losing a Million Dollars
Paul, Jim; Moynihan, Brendan
-
The Bhagavata Purana
Gupta, Ravinder
-
In the Ruins of Neoliberalism
Brown, Wendy