Food Culture
885 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This volume offers a comprehensive guide to methods used in the sociocultural, linguistic and historical research of food use. This volume is unique in offering food-related research methods from multiple academic disciplines, and includes methods that bridge disciplines to provide a thorough review of best practices.
Nakladatel: | Berghahn Books |
ISBN: | 9781789205244 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Továrna na sny
Petr Cífka, Václav Rybář, Matěj Svoboda
-
Harry Potter - Panoptikum postav
Revensonová Jody
-
Sběrná kniha
Pavel Kosatík
-
Lex Barker
Boller, Reiner
-
Český film
Martin Štoll
-
Karl-May-Filmbuch
Petzel, Michael
-
Karl May. Winnetou und Shatterhand im...
Petzel, Michael
-
Český hraný film a filmaři za protekt...
Lukáš Kašpar
-
Jak napsat dobrý scénář
Syd Field
-
Sergio Leone
Steinwender, Harald
-
Miloš Forman
Stanislava Přádná
-
Vizuální antropologie
-
Organic Cinema
Botz-Bornstein, Thorsten
-
Screening Art
Allan, Sean
-
Burgundy
-
Embers of Empire