Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cizí dluh

Cizí dluh
6 %

329  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno.\nPo otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles.\nLhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem.\n„Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“\nCizí dluh není jen další z řady romantických příběhů. Je plný nečekaných zvratů a střetů dvou různých světů, kde se moc a nadvláda mísí s touhou a vášní.\nAutorka bez příkras popisuje drsný život mafianského podsvětí Los Angeles i temná zákoutí lidských duší.\nDokáže mladá, nezkušená dívka ustát střet s pohledným mužem, jehož srdce před lety zkamenělo? A co se stane, když časem oba zjistí, že je spojuje víc, než by chtěli?

\n

„Podepiš smlouvu s ďáblem, kotě. Podepiš a tvoje tělo i duše budou patřit jen mně. Udělej to, pokud nechceš zemřít. Budeš moje a jen já rozhodnu, jestli jsi splatila dluh.“

\n
Autor:
Nakladatel: Red
ISBN: 978-80-277-0156-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Mohlo by se vám také líbit..