Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dámska jazda na dno duše (slovensky)

Dámska jazda na dno duše
63 %

109  Kč 298 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Podstatný je prítomný okamih, veď minulosť je mŕtva a budúcnosť sa ešte nenarodila. Jediné naše bohatstvo je táto sekunda.

\n

Prijmite pozvanie na dobrodružnú cestu taxíkom z Bratislavy až k Čiernemu moru. Nechajte sa unášať vetrom, vdýchnite vôňu leta, objavte mágiu Dunaja a nazrite do duší ľudí žijúcich na jeho brehoch. \nČaká vás príbeh dvoch odvážnych cestovateliek. Obe dospeli do obdobia, keď už deti vyrástli, práca ich nenapĺňa, manželstvo zovšednelo a na dvere zaklopala vážna choroba. Túžia nájsť lásku, odpustenie a stratenú chuť do života. Preto zobrali osud do vlastných rúk. Počas nevšednej cesty zažijú mnoho veselých aj dojímavých situácií, stretnú veľa zaujímavých ľudí, spoznajú ich osudy, nadviažu priateľstvá a prejdú vnútornou katarziou. \nPonorte sa do vĺn Čierneho mora a naplno si užite pestrofarebnú letnú bláznivú jazdu Zory a Táne, zabalenú do láskavého humoru a previazanú nádejou.

Autor:
Nakladatel: Branko Kocian - Vydav.Motýl
ISBN: 978-80-8164-237-1
Rok vydání: 2020
Jazyk : Slovenština
Vazba: pevná bez přebalu
Počet stran: 280
Mohlo by se vám také líbit..