Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Boffin II Zelená Energie

Boffin II Zelená Energie

1036  Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Stavebnice Boffin zaměřená na zelenou energii!

\n

Se stavebnicí Boffin II Zelená Energie se dozvíte, jak se vytváří elektřina z vody, sestavíte si hybridní motor, zkoušečku materiálu, solární hodiny a další projekty. Stavebnice obsahuje 45 součástek, z nichž lze postavit projekty:

\n
    \n
  •        vodní kolo
  • \n
  •        hybridní motor\n-        výhybku\n-        solární nabíječku
  • \n
  •        větrák
  • \n
  •        větrný mlýn\n-        a další, celkem 125 projektů, které jsou podrobně popsány v přiloženém manuálu
  • \n
\n

Základem všech projektů je deska, na kterou se jednotlivé součástky jednoduše nacvakávají. V manuálu je popsáno, co by projekt měl dělat a co od něj očekávat. Po sestavení si můžete zkontrolovat, jestli všechno funguje.

\n

Se stávajícími součástkami můžete vymyslet stovky dalších projektů, které nejsou popsány v manuálu nebo můžete kombinovat se součástkami a projekty v ostatních stavebnicích Boffin.

\n

Boffin II jsou tématické stavebnice, které rozšiřují možnosti stavebnic Boffin I o další stovky projektů.

\n

Boffin II nabízí možnost připojení MP3 přehrávačů, vytvoření 3D obrázků, her na paměť, rychlost, spojení letadla a mini auta se stavebnicemi

\n

Součástky mezi Boffin I a Boffin II a Boffin III jsou kompatibilní a mohou se navzájem kombinovat.

\n

Výhody:\n- Stovky různých projektů\n- Možnost vymyslet a sestavit si vlastní projekty\n- Součástky se mohou navzájem kombinovat\n- Podrobný manuál s umístěním součástek a popisem funkce projektu\n- Barevné rozlišení součástek pro lepší orientaci\n- Jednoduché sestavování a rozebírání projektů

\n

Obsah balení:\n1x základní mřížka velká\n45x součástky (motor, větrák, vodní kolo, auto a další)\n1x podrobný návod s obrázky všech součástek a projektů (na přiloženém flash disku)

\n

·         Lze sestavit tisíce projektů\n·         45 součástek v balení\n·         Kombinovat s ostatními stavebnicemi Boffin\n·         Nabíjecí baterie USB\n·         Vhodné pro děti od 8 let

\n
Nakladatel: Boffin
ISBN: 8595142719320
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..