Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Setkání se smrtí

Setkání se smrtí
7 %

54  Kč 58 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha zaujme čtenáře od prvních stránek. Nejen proto, že jde o atraktivní tematiku, jakou bezesporu horolezectví je, ale i tím, jak sugestivně dokázal autor vylíčit sílu přátelství v mezní situaci a svoje pocity v boji o přežití při sestupu západní stěnou Siula Grande v Andách. Joe Simpson dokázal z hlediska vysokohorského horolezectví skoro nemožné. Se zlomenou nohou, opuštěný, obklopen ledovými stěnami, ovlivněn halucinacemi – hladový a žíznivý se doplazil do základního tábora. Spolu s ním prožíváme vteřinu za vteřinou jeho dilema – žít – vzdát se, žít – vzdát se, vzdát se – žít. Pevná vůle a odhodlání nevzdat se v podmínkách sebekrutějších dokázala, že život zvítězil. Četba tohoto zdánlivě prostého a neokázalého příběhu o hrdinství je povzbuzením pro každého člověka při překonávání překážek v jeho vlastním životě.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 80-7217-150-X
Rok vydání: 2001
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 182
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky 20. stol. horolezci horolezectví Simpson, Joe, Siula Grande (Andy, Peru : hora) Andy (pohoří)
Mohlo by se vám také líbit..