Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Faktor třetího člověka

Faktor třetího člověka

284  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Nejpozoruhodnější případy lidí, jimž se na pokraji vyčerpání a smrti podařilo přežít. Vedle extrémních situací, v nichž se nacházeli, spojuje jejich osudy stejný zážitek: v bezprostředním ohrožení života měli pocit, jako by po jejich boku stanula nějaká bytost, která je povzbuzovala, aby se nevzdávali a bojovali o přežití. Podobnou zkušenost potvrzují například výpovědi horolezců, polárníků, sólových mořeplavců, potápěčů, letců, kosmonautů, válečných zajatců i těch, kdo přežili teroristický útok v New Yorku 11. září 2001. Přítomnost této éterické bytosti si lidé vysvětlovali různě – jako halucinaci nebo přelud, ducha či anděla strážného. Nedávné lékařské výzkumy však naznačují, že by se mohlo jednat o neurologickou reakci lidského organismu na extrémní situaci. Autor John Geiger v této knize poutavě líčí slavná i méně známá dobrodružství 20. století a zároveň analyzuje pozoruhodný, pro běžného člověka nepochopitelný jev, díky němuž se řadě lidí podařilo přežít.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 978-80-7217-933-6
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 240
Zařazení: osobnosti literatura faktu 20. stol. přežití extrémní životní podmínky mimosmyslové vnímání nebezpečné situace krizové situace
Mohlo by se vám také líbit..