Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ježíš z Nazareta

Ježíš z Nazareta
24 %

90  Kč 119 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Objev s námi krásu, hloubku a moudrost biblických příběhů a staň se na okamžik jejich součástí. Edice Biblické příběhy tě vtáhne do života nejvýznamnějších biblických postav. Poté co se Ježíš setká s Janem Křtitelem, jeho práce začíná. Setká se s mnoha lidmi - někteří mu pomohou, mnozí budou jeho pomoc potřebovat a další se stanou jeho nepřáteli. Ježíš protestuje proti tomu, jak lidé žijí, jaký vztah mají k Bohu, i proti tomu, jak je vynucováno dodržování náboženských předpisů. Ačkoliv je mírumilovným člověkem, nebojí se vzepřít autoritám bez ohledu na to, kam to povede. Jaká je vlastně zodpovědnost Ježíše coby Božího syna? Jak přiměje lidi, aby si našli k Bohu novou cestu? Kolik toho zvládne během krátkého lidského života? A čeho může dosáhnout vlastní smrtí?
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
ISBN: 978-80-7391-726-5
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 64
Zařazení: publikace pro děti biblické postavy Ježíš Kristus biografické příběhy biblické události 1. stol. život Ježíše Krista biblické parafráze Bible. náboženské příběhy
Mohlo by se vám také líbit..