Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Culinaria Italy : A Celebration of Food and Tradition

Culinaria Italy : A Celebration of Food and Tradition
25 %

368  Kč 493 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
How does the blue mold get into Gorgonzola? Where did ice cream come from, in the days before refrigerators? What is there to tell about the wine of Piedmont? How are tomato preserves made? How does one recognize a genuine balsamic vinegar? What are the marks of quality that help to distinguish genuine products from imitations? What food was eaten in ancient Rome which specialties were served at court during the Middle Ages, and what culinary innovations accompanied the Renaissance? Culinaria Italy takes a look behind the scenes and answers these and many other questions of interest to lovers of Italian Cuisine.
Autor:
Nakladatel: Ullmann Publishing
Rok vydání: 2015
Jazyk : Angličtina
Vazba: Vázaný
Počet stran: 380
Mohlo by se vám také líbit..