Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Komunistou z donucení

Komunistou z donucení

205  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V lednu roku 1965 čtyřiadvacetiletý seržant americké armády Charles Robert Jenkins opustil své stanoviště v Jižní Koreji, překročil Demilitarizovanou zónu a vzdal se severokorejským vojákům. Věřil, že se takto i za cenu uvěznění dostane zpět do Spojených států. Místo toho se ale na čtyřicet let ocitl v úplně jiném vězení - v jednom z nejbrutálnějších a nejrepresivnějších režimů, jaké svět poznal. Tento čtivý i drásavý příběh, který Jenkins (za pomoci novináře Jima Fredericka) vypráví prostým a jednoduchým jazykem, zavede čtenáře do zákulisí Severní Koreje a odhalí před ním zrůdnost tohoto režimu, ale i sílu lidského ducha. Charles Robert Jenkins je bývalý americký voják, který v letech 1965 až 2004 pobýval v Severní Koreji. Nyní žije v Japonsku. Jim Fredericks byl vedoucím tokijské redakce časopisu Time a nyní je hlavním editorem tohoto časopisu v Londýně.
Autor:
Nakladatel: Volvox Globator
ISBN: 978-80-7207-711-3
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 190
Zařazení: autobiografické vzpomínky komunistický režim váleční zajatci vojáci z povolání Jenkins, Charles Robert, zběhové Korejská lidově demokratická rep
Mohlo by se vám také líbit..