The Silver Spoon Kitchen: Recipes from an Italian Butcher : Roasting, Stewing, Braising
6
%
942 Kč 999 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game - from the world's most trusted authority on Italian cuisine.The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Phaidon Press |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 304 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Francie - Turistický průvodce - 3. vy...
Kolektiv Autorů
-
Španělsko - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Nový Zéland - Lonely Planet
Kolektiv Autorů
-
Poznáváme Irsko - Lonely Planet
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Večerníčkový BOX DVD - kolekce 63 več...
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Dokonalá jízda na motocyklu
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Bali a Lombok - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
The Palestinian Table
Kassis Reem
-
The Story of Art
Gombrich Ernst Hans
-
How to Boil an Egg
Carrarini, Rose
-
Greece: The Cookbook
Alexiadou Vefa