Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

V otcových šľapajach (slovensky)

V otcových šľapajach
12 %

371  Kč 419 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Útek zo spustošenej povojnovej Európy až na Lower East Side v New Yorku. Svetovo obľúbená spisovateľka Danielle Steel prináša silný príbeh o osude troch generácií jednej rodiny a o tom, čo znamená dosiahnuť ciele.\nApríl 1945. Po oslobodení koncentračného tábora Buchenwald Američanmi sú medzi preživšími aj Jakob a Emmanuelle, ešte nedospelí mladí ľudia. Vďaka pomoci sa dostanú do New Yorku, odhodlaní začať nový život úmornou prácou v zle platených zamestnaniach.\nPo desaťročiach žne Jakob obrovský úspech a ukazuje synovi Maxovi, že Ame¬rika je skutočne krajinou príležitostí. Max, absolvent Harvardu, doslova vyniká medzi priateľmi z tých najbohatších a najúspešnejších rodín z celého sveta. Vyberie si dokonalú nevestu a založí si s ňou ukážkovú rodinu. Maxov hýrivý ¬životný štýl je však pre jeho opatrných starosvetských rodičov nemysliteľný. Max túži pokračovať v otcových šľapajach a nahonobiť vlastný majetok. Po narodení detí sa mu však rozpadne manželstvo a otvoria sa mu oči. Jeho manželka nie je ženou, akú si vysníval. Nahnevaný a vystrašený Max sa musí naučiť, čo to znamená nasledovať svoje ideály a ísť deťom príkladom. V otcových šľapajach je strhujúci príbeh o odvahe, ambíciách a láske troch generácií jednej rodiny.

\n

Z anglického originálu In His Father’s Footsteps (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložila Zuzana Gašparovičová.

\n
Autor:
Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-551-8002-1
Rok vydání: 2022
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 344
Mohlo by se vám také líbit..