Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Smeč (slovensky)

Smeč
12 %

397  Kč 449 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Sedemnásťročný Samuel „Sooley“ Sooleymon je mladý talentovaný chlapec z Južného Sudánu s veľkými snami. V lete dostane jedinečnú príležitosť zahrať si na basketbalovom turnaji v USA a predviesť sa. Samuel je výborný basketbalista, rýchly, má neuveriteľný výskok, ale na niektorých zručnostiach musí ešte zapracovať. Počas turnaja dostane z domu zdrvujúce správy. V Južnom Sudáne zúri občianska vojna a povstalecké vojská vyplienili aj jeho rodnú dedinu. Otec je mŕtvy, sestra nezvestná a matka s dvoma mladšími bratmi v utečeneckom tábore. Samuel sa chce zúfalo vrátiť domov, ale nie je to možné. Viac-menej zo sympatií mu tréner tímu North Carolina Central ponúkne štipendium.\nSamuel má niečo, čo iným hráčom chýba ? nesmierne odhodlanie uspieť, aby mohol presťahovať do Ameriky svoju rodinu. Neúnavne trénuje, každé ráno za úsvitu cvičí streľbu na kôš a na trénin- goch vyniká nad spoluhráčmi. Keďže tím Centralu prehráva jeden zápas za druhým a má viacero zranených členov, Sooley, ako ho prezývajú, nastúpi na prvý zápas z lavičky. A vtedy sa zrodí legenda.\nJohn Grisham novým románom Smeč tentoraz pokračuje v línii svojich bestsellerov zo športového prostredia.

\n

Z anglického originálu Sooley (Doubleday, a division of Penguin Random House LLC, New York 2021) preložil Henrich Chládek.

\n
Autor:
Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-551-8109-7
Rok vydání: 2022
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 376
Mohlo by se vám také líbit..