Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Šalamounský čas

Šalamounský čas

60  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Poznat ostrovní život je tak lákavé, že Will nemůže odmítnout. Na svatbě jednoho z přátel se Will od jisté podnapilé dívky dozvídá, že pokud se do svých dvaatřiceti neožení, měl by buď popadnout první dívku, která jde kolem, nebo to vzdát a odejít do ciziny. A tak i když Willovi chybí do termínu ještě osmnáct měsíců, chopí se příležitosti hned a vymění vyučování ve škole za poznávání jižního Pacifiku. Šalomounovy ostrovy rozložené přes obratník Kozoroha zapomínají na čas. Will rychle zjišťuje, že je to místo, kde řád dne řídí jedině Slunce a Měsíc a slova plán a termín zde mají naprosto jiný význam než v Anglii. Willovým novým domovem se stane vzdálená vesnice Mendali, dostupná pouze s pomocí kánoe. Jeho úkolem je udržet vesnici stranou zájmu, uchránit ji před náporem cizích developerů, ale zajistit jí ekonomickou soběstačnost. Čelí při tom žralokům, moskytům a lodním vrakům a pomáhají mu skvělí lidé. Přeložil Jakub Florian.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Olympia, a.s.
ISBN: 978-80-7376-081-6
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 272
Zařazení: anglické romány 20.-21. stol. autobiografické romány dobrodružné romány cesty a pobyt angličtí spisovatelé Randall, Will, Šalamounovy ostrovy
Mohlo by se vám také líbit..