Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chamtivost bez hranic

Chamtivost bez hranic
27 %

204  Kč 279 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Skutečný příběh brokerky, která pracovala v investiční bance, v říši spekulantů na finančních trzích. Napínavé líčení praktik a obchodů, které vedly ke zhroucení finančních trhů a ke globální ekonomické krizi.Vědci při zkoumání funkcí lidského mozku zjistili, že náruživá touha po penězích je podobným druhem náruživostí, které mohou vyvolat závislost stejného druhu, jako drogy nebo sex. Brokeři v obchodních halách bank tohle vědí už dávno. Říkají dokonce, že lepší než sex je spekulovat se stovkami milionů eur, a přitom si nějaký ten milion vydělat. Autorka Anne T. pracovala dlouhá léta pro velkou investiční banku. Její velmi osobní pohled zevnitř odhaluje bizarní svět plný chamtivosti, agresivity, dekadence a cynismu. Současně velmi čtivou formou zobrazuje složité fungování mezinárodních finančních trhů a příčiny, které vedly k jejich zhroucení na podzim roku 2008 a způsobily tak finanční světovou krizi.
Autor:
Nakladatel: IFP Publishing
ISBN: 978-80-87383-01-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 216
Zařazení: literatura faktu 21. stol. finanční trhy 2001-2010 finanční spekulace burzovní obchody 21. století T., Anne burzovní makléřky investiční bankovnictví
Mohlo by se vám také líbit..