Food Science and Technology
2198 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide.
Nakladatel: | John Wiley And Sons Ltd |
ISBN: | 9780470673423 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stručná historie mého života
Hawking, Stephen
-
Darwinův mýtus
Benjamin Wiker
-
Profesor Čeněk Strouhal - Zakladatel ...
Strouhal Eugen
-
Příběhy učených žen
Ivo Kraus
-
Velikáni francouzské vědy
Éric Sartori
-
MOJE CESTA K PRAVDĚ
Král Miloslav
-
The Life Scientific: Virus Hunters
Buckley, Anna
-
Okem ducha
Dušan Pleštil
-
Hidden Valley Road
Kolker, Robert
-
Two Heads
Frith Uta
-
Dear Life
Clarke, Rachel
-
Wonderful Adventures of Mrs Seacole ...
Seacole, Mary
-
Unleashing Excellence
Snow, Dennis; Yanovitch, Teri
-
Economics For Dummies
Peter Antonioni, Sean Masaki Flynn
-
Common Stocks and Uncommon Profits a...
Fisher, Philip A.
-
Napoleon Hill's Golden Rules
Napoleon Hill