Food Science and Technology
2227 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide.
Nakladatel: | John Wiley And Sons Ltd |
ISBN: | 9780470673423 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Atlas odlehlých ostrovů
Judith Schalansky
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Atlas prokletých míst
Le Carrer, Olivier
-
Madeira do kapsy - Lonely Planet
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Všechny alpské čtyřtisícovky
Peter Donatsch
-
6 kontinentů Příběhy z cest
Jiří Kolbaba; Jiří Kolbaba
-
Švýcarsko - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Českosaské Švýcarsko
Zdeněk Patzelt
-
Merian 27 - Lago di Garda
Pia De Simony
-
Korsika - Turistický průvodce - 4. vy...
David Abram
-
Krkonoše
Jiří Zeman
-
Šumava ještě tajemnější
Veronika Rubínková
-
Unleashing Excellence
Snow, Dennis; Yanovitch, Teri
-
Economics For Dummies
Peter Antonioni, Sean Masaki Flynn
-
Common Stocks and Uncommon Profits a...
Fisher, Philip A.
-
Napoleon Hill's Golden Rules
Napoleon Hill