Food Science and Technology
2190 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide.
| Nakladatel: | John Wiley And Sons Ltd |
| ISBN: | 9780470673423 |
| Rok vydání: | 2017 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Co nám tělo říká
Miroslav Hrabica
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Vyléčit nevyléčitelné
Michail Tombak
-
Cesta
Brandon Bays
-
Receptář pátera F. Ferdy
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Nemoc jako řeč ženské duše
Dahlke Ruediger
-
Cesta ke zdraví
-
Reflexní terapie Tajemná řeč lidského...
Jiří Janča
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Je možné žít 150 let?
Michail Tombak
-
Unleashing Excellence
Snow, Dennis; Yanovitch, Teri
-
Economics For Dummies
Peter Antonioni, Sean Masaki Flynn
-
Common Stocks and Uncommon Profits a...
Fisher, Philip A.
-
Out of Our Minds
Ken Robinson
