Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 11.09
PPL Čtvrtek 11.09
Osobní odběr Pátek 12.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Food Texture and Viscosity

 Food Texture and Viscosity
9 %

3007  Kč 3 310 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Drawing together literature from a variety of fields, this work includes a brief history of food texture and viscosity and its basic principles. It reviews how texture and viscosity are measured, including the physical interactions between the human body and food, objective methods of texture measurements, and more.
Autor:
Nakladatel: Elsevier Science Publishing Co Inc
ISBN: 9780121190620
Rok vydání: 2002
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 416
Mohlo by se vám také líbit..