Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
5732 Kč 5 919 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | Taylor & Francis Inc |
ISBN: | 9781466507241 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 484 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Komplet 4ks Stmívání
Stephenie Meyer
-
Božský bastard
Christina Lauren
-
Božský cizinec
Christina Lauren
-
Laskonky
Barbara Nesvadbová
-
Božský hráč
Christina Lauren
-
Vášnivý sprosťák
Christina Laurenová
-
Bridget Jonesová: láskou šílená
Helen Fieldingová, Barbora Punge Puchalská
-
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů...
E. L. James
-
Twilight
Stephenie Meyer
-
Eclipse
Stephenie Meyer
-
Jako hvězdy v temné noci
Jojo Moyes
-
New Moon
Stephenie Meyer
-
The Goal
Eliyahu M. Goldratt
-
Mastering the Five Tiers of Audit Co...
Butera, Ann (The Whole Person Project, Inc., Elmont, New York, USA)
-
The Trillion Dollar Shift
Hoek, Marga
-
Lean Production for the Small Company
Elbert, Mike (Elbert Lean Business Systems)