McCance and Widdowson's The Composition of Foods
21
%
1470 Kč 1 860 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781849736367 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
A Game of Thrones: the Story Continue...
George R.R. Martin
-
Mnich, který prodal své ferrari
Robin S. Sharma
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Bábovky
Radka Třeštíková
-
Léto
Rotraut Susanne Bernerová
-
Muž, který chtěl být šťastný
Laurent Gounelle
-
Zima
Rotraut Susanne Bernerová
-
The Sun and Her Flowers
Kaur Rupi
-
Podzim
Rotraut Susanne Bernerová
-
Kmotr Mrázek Trilogie
Kmenta Jaroslav
-
Poslední Aristokratka
Evžen Boček
-
Stmívání - BOX 1-4
Stephenie Meyer
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Essential Mathematics for NMR and MR...
Brown, Keith; Miller, Jim
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)