McCance and Widdowson's The Composition of Foods
1423 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
| Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
| ISBN: | 9781849736367 |
| Rok vydání: | 2014 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback / softback |
| Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
A Game of Thrones Leather-Cloth Boxed...
Martin, George R. R.
-
A Game of Thrones: the Story Continue...
George R.R. Martin
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Star Wars, Darth Plagueis
Luceno, James
-
Bestiář Harryho Pottera
neuveden
-
Harry Potter and the Philosopher´s S...
J. K. Rowling
-
World of WarCraft - Kronika 1
Metzen Chris, Burns Matt, Brooks Robert,
-
Harry Potter - Magická místa z filmů
Revensonová Jody
-
Hra o trůny
George R. R. Martin
-
Deadpool - Drákulova výzva
Brian Posehn, Gerry Dugan, Reilly Brown
-
Vyhlídka na věčnost
Jiří Kulhánek
-
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
J. K. Rowling
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)
-
Perfume in the Bible
Sell, Charles S.
