McCance and Widdowson's The Composition of Foods
21
%
1449 Kč 1 834 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781849736367 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Porodní sestra z Osvětimi
Magda Knedler
-
Tanky a bojová vozidla 2.světové války
Leland S. Ness
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Řeka bohů - Faraon
Wilbur Smith; Tom Harper
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Škorpion
Jiří Fencl
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Vojenský a policejní odstřelovač
Mike R. Lau
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)
-
Tanning Chemistry
Covington, Anthony D (The University of Northampton, UK); Wise, William R (The University of Northampton, UK)