McCance and Widdowson's The Composition of Foods
21
%
1447 Kč 1 830 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781849736367 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Pedagogika pro učitele
Alena Vališová
-
Logopedie
Jiřina Klenková
-
On-Line
Dewald, Wilfried
-
Přijímací zkoušky na vysokou školu Če...
Marie a kol. Čechová
-
The Freedom Writers Diary
Gruwell, Erin
-
Lingvodidaktické problémy výuky odbor...
Helena Hasilová
-
Deutsch-Wissen auf einen Blick, Klass...
Boretzki, Anja
-
Základy psycholingvistiky
Eva M. Fernández
-
Základy obecné pedagogiky
-
Psychologie
Jaroslav Koťa
-
Make it Stick
Brown, Peter C.
-
Jan Amos Comenius. Bd.1
Arnhardt, Gerhard
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)
-
Perfume in the Bible
Sell, Charles S.