Essentials in Fermentation Technology
5
%
1540 Kč 1 620 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This textbook teaches the principles and applications of fermentation technology, bioreactors, bioprocess variables and their measurement, key product separation and purification techniques as well as bioprocess economics in an easy to understand way.
Nakladatel: | Springer Nature Switzerland AG |
ISBN: | 9783030162290 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 313 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Informatika pro základní školy 1
Vladimír Němec; Libuše Kovářová
-
Nápadník do informatiky
Martin Pokorný
-
Informatika pro základní školy 2
Vladimír Němec; Libuše Kovářová
-
Informatika pro základní školy 3
Vladimír Němec; Libuše Kovářová
-
Práce s počítačem nejen na ZŠ
Zdeněk Dolanský
-
Praktické činnosti Práce s počítačem 2
Vladimír Rambousek
-
Vytváření informačního zázemí škol
Zdeněk Jonák
-
Aeli T.6
Edmond Jabès
-
Informatyka SP 1 Teraz bajty MIGRA
Grażyna Koba
-
Pogoń za szczęściem
Aneta Majocha
-
Wokaliza małej duszy
Capliez-Delcroix Bylińska Danuta
-
Poezje wybrane
Jan Rychner
-
Assortment and Merchandising Strategy
Berkhout, Constant
-
Modern Interpretation of the Qur...
Coruh, Hakan
-
Cruise Ship Astronomy and Astrophoto...
Redfern, Gregory I.
-
eDemocracy & eGovernment
Meier, Andreas