Essentials in Fermentation Technology
5
%
1540 Kč 1 620 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This textbook teaches the principles and applications of fermentation technology, bioreactors, bioprocess variables and their measurement, key product separation and purification techniques as well as bioprocess economics in an easy to understand way.
Nakladatel: | Springer Nature Switzerland AG |
ISBN: | 9783030162290 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 313 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zlatá kolekce , Petr Hapka - 3CD
Hapka Petr
-
Interaktivní angličtina pro předškolá...
-
Christmas On The Blue Violin - CD
Šporcl Pavel
-
Zvěrolékař a kočičí historky - CD
James Herriot
-
Tajemný Etrusk
Waltari Mika
-
Interaktivní angličtina 2
Štěpánka Pařízková
-
CD - Kristína - Tie Naj
Kristína
-
New Element - Znamení
Jörg Meidenbauer
-
Karel Gott: Mé písně 36CD box
Jörg Meidenbauer
-
Metro 2033 - 2 CDmp3 (Čte Filip Čapka)
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
P.S. - CDmp3
Geislerová Aňa
-
Věra Špinarová - to nejlepší CD
Špinarová Věra
-
Assortment and Merchandising Strategy
Berkhout, Constant
-
Modern Interpretation of the Qur...
Coruh, Hakan
-
Cruise Ship Astronomy and Astrophoto...
Redfern, Gregory I.
-
eDemocracy & eGovernment
Meier, Andreas