Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 13.05
PPL Úterý 13.05
Osobní odběr Středa 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals

 Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals

4109  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Due to increased awareness of the general consumer and increased attention to obesity in the U.S. population, chefs and restaurateurs are expected to provide healthy offerings. This updated guide covers core nutritional topics such as carbohydrates, vitamins and minerals, and dietary needs from a culinary perspective.

Autor:
Nakladatel: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9781118429730
Rok vydání: 2013
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 480
Mohlo by se vám také líbit..