Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 28.10 )
Česká pošta Pátek 31.10
PPL Pátek 31.10
Osobní odběr Pondělí 03.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Culinary Math

 Culinary Math

1606  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Written by two former instructors at The Culinary Institute of America, this revised and updated guide is an indispensable math resource for foodservice professionals everywhere. Covering topics such as calculating yield percent, determining portion costs, changing recipe yields, and converting between metric and U.S.

Autor:
Nakladatel: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9781118972724
Rok vydání: 2016
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..