Zařízení provozoven v kostce
99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.
Autor: | František Cón |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-80-2380-867-4 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 124 |
Zařazení: | příručky • ubytovací zařízení • interiéry • stravovací zařízení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý