Ovocné kultury
15
%
674 Kč 792 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob.
Intenzivní ovocnářská výroba je značně náročná na odbornou úroveň práce. Vychází z rozvíjejících se vědeckých poznatků a zkušeností předních odborníků i praktiků.
Táto kniha byla zpracovaná na základě nejnovějších poznatků vědy a výzkumu. Snahou autorského kolektivu bylo srozumitelně poskytnout informace všem, kteří se zabývají pěstováním ovocných kultur a zpracováním ovoce, a rovněž těm, kteří se připravují na krásné povolání sadaře.
| Autor: | Hlušek, Jaroslav |
| Nakladatel: | Profi Press |
| ISBN: | 978-80-86726-86-1 |
| Rok vydání: | 2018 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | Viazaná |
| Počet stran: | 240 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chov dojeného skotu
Doležal, Oldřich; Staněk, Stanislav
-
Smuteční floristika
Haake, Karl-Michael
-
Základy Hipoterapie
Hermannová, Hana; Munichová, Daniela; Nerandžič, Zoran
-
Historie traktorů
Stehno, Luboš
-
Historie sklízecích mlátiček
Stehno, Luboš
-
Plevele polních plodin
Mikulka, Jan
-
Traktory a jejich využití
Bauer, František
-
Kompostování a kompostárny
Plíva, Pert
-
Příručka pro opravy a údržbu zeměděls...
Kumhála, František
-
Domácí recepty z farmy
Quirini, Cosima Bellersen
-
Chov prasat
Pulkrábek, Jan
-
Dekorace stolů
Haake, Karl-Michael
-
Cow signals
Hulsen, Jan
-
Řepka
Baranyk, Petr; Fábry, Andrej
-
Lidé, krajina a zemědělství
Kolektiv Autorů
-
Minimalizace zpracování půdy
Hůla, Josef; Procházková, Blanka
