Microbial Control and Food Preservation
32
%
2997 Kč 4 408 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781493985197 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nauč mě mluvit
Jitka Pastýříková
-
Velká kniha říkadel
Kolektív
-
Kouká Mína do komína
-
Obrázkové říkanky
Hanka Jelínková, Vendula Hegerová
-
Obrázkové říkanky 2
Hanka Jelínková, Vendula Hegerová
-
Kufřík říkanek
Kolektív
-
Jarní říkadla
Klára Trnková; Jiří Trnka
-
Rozpustilé básničky pro malé dětské r...
Romana Suchá
-
Šikovné básničky pro kluky a holčičky
Romana Suchá
-
Byl jeden domeček
Iveta Jandová
-
Říkadla a hry pro nejmenší
Vladimíra Gebhartová
-
Vařila myšička kašičku
Kolektív
-
Medical Informatics
-
An Introduction to Homological Algebra
Rotman, Joseph J.
-
Mathematics and Its History
Stillwell, John
-
A First Course in Bayesian Statistica...
Peter Hoffmann