Microbial Control and Food Preservation
32
%
2997 Kč 4 408 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781493985197 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Český jazyk Přehled středoškolského u...
Drahuše Mašková
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Terminologiae medicae IANUA
Martin Vejražka
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Stručné dějiny latinské literatury st...
Nechutová Jana, Stehlíková Dana,
-
Economy in English
-
Odmaturuj! z německého jazyka 2
Šárka Mejzlíková
-
Střecha nad hlavou
-
Curzio Malaparte
Liesegang, Torsten
-
APA style
Miller, Frederic P.
-
Moderní spisovná arabština II.
František Ondráš
-
Medical Informatics
-
The Taste of Bread
Calvel, Raymond; Wirtz, Ronald L.
-
A Course in Mathematical Statistics a...
Bhattacharya, Rabi; Waymire, Edward C.
-
Statistics and Analysis of Scientifi...
Bonamente, Massimiliano