Qualities of Food
85
%
74 Kč 484 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .
| Nakladatel: | Manchester University Press |
| ISBN: | 9780719068553 |
| Rok vydání: | CZE |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | CZE |
| Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
FOREX – Ziskové intradenní a swingové...
Lien Kathy
-
Jak se stát forexovým obchodníkem - N...
Hartman Ondřej
-
Manikúra včetně nehtové modeláže pro ...
Patricia Herrera
-
Naučte se investovat
Daniel Gladiš
-
Matematika v ekonomii a ekonomice
Bauer Luboš a kolektiv
-
Jak z dobré firmy udělat skvělou
James C. Collins
-
Strengths Finder 2.0
Rath, Tom
-
Úspěšně s kůží na trh
Rostya Gordon-Smith
-
Ekonomika pro střední školy Úvod
-
BABOK® v3 Leitfaden
International Institute of Business Analysis
-
Irrational Exuberance
Shiller, Robert J.
-
Obchodní právo - podnikatel, podnikán...
Černá, Stanislava; Štenglová, Ivana; Pelikánová, Irena; Dědič, Jan
-
Civilising Rural Ireland
Doyle, Kenneth M.; Doyle, Patrick
-
Our Common Wealth
Hanna, Thomas
-
Architecture and Ekphrasis
Arnold, Dana
-
The Schubert Song Companion
Lou Reed
