Qualities of Food
85
%
76 Kč 499 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .
Nakladatel: | Manchester University Press |
ISBN: | 9780719068553 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Katalog německých vyznamenání 1933 - ...
Marek Charvát
-
Svědkové z továrny na smrt
Martin Freibauer
-
Mossad
Ian Black
-
Pouštní horečka
Kmenta Jaroslav
-
Válka na východě
-
Uniformy a označení příslušníků zbran...
Wade Krawczyk; Peter Lukacs
-
Objevil jsem Katyň
Jan Gomola
-
Špion, jemuž nevěřili
František Moravec
-
Spálená země
Paul Carell
-
The Stomach for Fighting
Duffett, Dr. Rachel
-
Ireland During the Second World War
Evans, Bryce
-
Britain\'S \'Brown Babies\&...
Bland, Lucy
-
War, Disability and Rehabilitation i...
Anderson, Julie