Qualities of Food
85
%
74 Kč 484 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .
| Nakladatel: | Manchester University Press |
| ISBN: | 9780719068553 |
| Rok vydání: | CZE |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | CZE |
| Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Domácí zvířata – kniha se zvuky
-
Kouzelná třída
Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan
-
Botanicum
Willis, Kathy
-
Balet nás baví
Anna Novotná
-
Interaktivní angličtina pro předškolá...
-
Velká kniha českých slov
Šamalíková Pavlína
-
Dějepis na dlani
Martina Komsová; Helena Kohoutková
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
neuveden
-
Moje první kniha - Traktory
neuveden
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
neuveden
-
Angličtina pro nejmenší
Marie Zahálková
-
Spurensuche bei Verdun
Hoth, Iva
-
Architecture and Ekphrasis
Arnold, Dana
-
The Schubert Song Companion
Lou Reed
-
Beginning Postcolonialism
Barry, Peter
