Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Život ve vesmíru

Život ve vesmíru
11 %

177  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Na Zemi dopadají meteority, které se dají krájet a rozmočí je déšť. Někdy mají poslové z vesmíru obsah, který vědce fascinuje: základní stavební kameny života! Archea a další tajemství z hlubin Země. Kde žijí bakterie, které pamatují trilobity? Život v ledu i v ohni radiace, život bez světla i bez kyslíku. Život, který nás přežije. Blízký vesmír plný překvapení: planety, na kterých je voda, planety s atmosférou. Jak je na Jupiteru? Den jako rok, metanová mračna a deště kyselin. Rostliny, které nemusí být zelené. Inteligence, která není lidská. Jsou mimozemšťané malí i velcí? Jsou už mezi námi? Nejsme to my sami? Vesmír a jeho stvoření pod lupou. Sondy a družice za hranicí představivosti. Teleskopy ve vesmíru. Co všechno umí prozkoumat dalekohled, jaký svět ještě neviděl? Kniha je doplněná mnoha unikátními fotografiemi z NASA i jiných zdrojů.
Autor:
Nakladatel: Daranus s.r.o.
ISBN: 978-80-86983-81-3
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 408
Zařazení: populárně-naučné publikace vesmír všeobecnosti a zajímavosti planety život na jiných planetách meteority živé organismy
Mohlo by se vám také líbit..